Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
  Pap Metal Impex!
   
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Broshura 2010
Zbuloni me shume mbi Pap Metal Impex dhe produktet e saj ne botimin e fundit te kompanise. Ne broshuren bashkengjitur do te gjeni ne menyre te detajuar informacion per te gjithe gamen e produkteve tona.
Shiko broshuren ne PDF!
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
© Te drejtat e rezervuara.       Shqip | English