Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
 
Profili   |    Certifikimi dhe e Ardhmja   |     
 
 
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Profili

Lideri i tregut shqipëtar të prodhimit të profileve tubolare prej llamarine çeliku dhe tregëtimit të profileve, trarëve, llamarinave të ndryshme prej çeliku, PAPMETAL, është krijuar në vitin 1993 nga Veli Hasani.

Me një experience të gjatë në fushën e tregëtimit PAPMETAL në vitin 2006 ngriti fabrikën e përpunimit të llamarinës dhe prodhimit të profileve tubolare prej llamarine çeliku në Xhafzotaj / Durrës.

Makineritë e prodhimit janë të teknologjive bashkëkohore dhe prodhim perëndimor. PAPMETAL me një staf të kualifikuar, të arsimuar dhe me experiencë përdor teknikat më moderne të prodhimit dhe administrimit me qëllim ofrimin e produkteve cilësore sipas standarteve të Komunitetit Europian.

PAPMETAL vazhdon t
ë investojë në teknologjinë e prodhimit, me qëllim rritjen e kapaciteteve. Në gusht 2014 përfundoi investimi në linjën e tretë të prodhimit të profileve tubolare. Kapaciteti i ri i fabrikës është 50,000 ton në vit.

 
 
 
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
 
BLETA E ARTE, STANDARTE & CILESI 2014
N ë dat ë n 21 dhjetor 2014 n ë n kujdesin e Kryeministrit Z. Edi Rama ë sht ë o...
 
 
 
 
Te drejtat e rezervuara.  Terms and conditions of use.      Shqip | English