Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
  Pap Metal Impex!
 
 
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Rrjeti i Shperndarjes
Rrjeti i shitjeve shtrihet në 90 % të qyteteve të vendit, në Malin e Zi e Kosovë. Produktet e PAPMETAL përdoren në Itali, Mal te Zi, Kosove etj.
Per me teper informacion lutemi kontaktoni me Departamentin e Marketingut dhe Shitjeve.
 
 
 
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
 
BLETA E ARTE, STANDARTE & CILESI 2014
N ë dat ë n 21 dhjetor 2014 n ë n kujdesin e Kryeministrit Z. Edi Rama ë sht ë o...
 
 
 
 
Te drejtat e rezervuara.  Terms and conditions of use.      Shqip | English