Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
  Pap Metal Impex!
 
 
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Certifikatat

Prodhimet e PAMETAL jane sipas standarteve te komunitetit Europian S SH EN 10219-1:2006. Kompania eshte certifikuar me certifikaten e cilesise ISO 9001-2008 leshuar nga IQNET & CISQ/RINA. Ne vitin 2013, PAPMETAL eshte certifikuar me certifikaten e menaxhimit te mbrojtes se sistemeve mjedisore ISO 14001:2004 nga po e njejta kompani Italiane. PAPMETAL eshte marke e regjistruar nga autoritetet perkatese ne Shqiperi dhe Kosove.

 
ISO 9001-2008.pdf  /  Shkarko!
 
 
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
 
BLETA E ARTE, STANDARTE & CILESI 2014
N ë dat ë n 21 dhjetor 2014 n ë n kujdesin e Kryeministrit Z. Edi Rama ë sht ë o...
 
 
 
 
Te drejtat e rezervuara.  Terms and conditions of use.      Shqip | English