Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
 
Dep. Ekonomik   |    Dep. Marketing   |    Dep. Prodhimit   |     
 
 
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Kontakt

PAPMETAL
Km 3. Xhazotaj
Durres, Albania

+355 52 901061

+355 52 901062

info@papmetal.al   |   www.papmetal.al

Proletar Hasani
Administratori Kompanise

M +355 69 20 75001   |   papmetal@papmetal.al

 
 
 
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
 
BLETA E ARTE, STANDARTE & CILESI 2014
N ë dat ë n 21 dhjetor 2014 n ë n kujdesin e Kryeministrit Z. Edi Rama ë sht ë o...
 
 
 
 
Te drejtat e rezervuara.  Terms and conditions of use.      Shqip | English