Profili.       Produktet.       Rrjeti i Shperndarjes.       Cilesia.       Foto.       Kontakt.      
Kerko:   
  Pap Metal Impex!
 
 
 
 
Çertifikata ISO 9001-2008
Pap Metal Impex është çertifikuar nga kompanitë më prestigjoze të fushës me çertifikatën
ISO 9001:2008 për Menaxhimin, marrëdhëniet me klientët dhe cilësinë e prodhimit.
Me teper
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL

Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAPMETAL, Qendra e Shërbimit të Celikut  më e madhe në vend.

Administratori i PAPMETAL z. Proletar Hasani, pasi e falenderoi Kryeministrin për vizitën, i shprehu mirënjohjen për reformat e ndërmarra nga Qeveria e Shqipërisë në ndihmë të biznesit.

Vizita vijoi me prezantimin e aktivitetit dhe fabrikës së prodhimit të profileve tubolare PAPMETAL.

Në përfundim të vizitës Kryeministri z. Edi Rama vlerësoi maksimalisht zhvillimin e kompanisë dhe premtoi mbështetjen e mëtejshme me reforma në ndihmë të biznesit nga Qeveria e Shqipërisë.

 
3.jpg  /  Shkarko!
 
 
 
 
Kryeministri Shqipėrisė z. Edi Rama viziton fabrikėn PAPMETAL
Në datën 27 janar Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama vizitoi kompaninë PAP...
 
 
BLETA E ARTE, STANDARTE & CILESI 2014
N ë dat ë n 21 dhjetor 2014 n ë n kujdesin e Kryeministrit Z. Edi Rama ë sht ë o...
 
 
 
 
Te drejtat e rezervuara.  Terms and conditions of use.      Shqip | English